Over Octatube

Realizing challenging architecture

We maken complexe architectonische constructies, zoals gevels en daken, van glas, staal en andere materialen. Geen enkel project is hetzelfde. We werken samen met architecten en consultants om hun architectonische visie tot leven te brengen. 
We zijn een familiebedrijf uit Delft waar 100+ Octanen met veel aandacht voor elkaar en onze omgeving aan het werk zijn. Octanen zijn benaderbaar, open en eerlijk. Maar ze zijn vooral ook erg gedreven. Met z’n allen realiseren we meest uitdagende architectuur. En daar zijn we trots op!

Design & Build

Unieke combinatie


Bij ons gaan ontwerpen en maken hand in hand. We hebben de unieke combinatie van ontwerpen, testen, ontwikkelen, produceren en bouwen onder één dak. Dat maakt werken bij Octatube bijzonder.

Maatwerk

Door innovatie


Onze kracht is het vinden van unieke, innovatieve en maakbare maatwerkoplossingen voor complexe architectuur. We puzzelen net zo lang door tot we de beste, slimste en soms experimentele oplossing hebben. Dat maakt ons werk afwisselend. 

Onze ambities

We kijken verder


We willen de meest iconische gevels, daken en constructies van de wereld maken. Met innovaties waar nu nog niemand van gehoord heeft en die iedereen als onmogelijk beschouwt. Dat maakt ons werk uitdagend.

Octanen bezitten een flinke dosis eigenwijsheid en durf om onbegane paden te ontdekken en te vernieuwen. We vertrouwen volledig op elkaars expertise en talent. Dat geeft ons veel vrijheid en flexibiliteit. Tel daar bij op onze ongekende passie voor uitdagende architectuur en de gedrevenheid om steeds beter te worden en je hebt in een notendop de bijzondere combinatie van wat ons als team zo uniek maakt.
Onze kernwaarden

Octanen zijn allemaal verschillend, maar dit DNA hebben we gemeenschappelijk. Het maakt ons als team uniek. Als je bij Octatube werkt, dan bén je Octatube. 

Op zoek naar uitdaging

Nieuwe oplossingen verzinnen


We houden van een uitdaging. Ieder project is uniek, alles is maatwerk. Onze projecten zijn vaak echte hersenkrakers waarvoor we slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen verzinnen.

Doen wat we zeggen

Open, eerlijk en transparant


Afspraken nakomen, eerlijk zeggen waar het op staat, aangegeven wat je wel of niet kan. We weten precies wat we aan elkaar hebben. Die transparantie is er uiteraard ook naar onze klanten. 

Samen sterker

Individuele talenten bundelen


Uitdagende gebouwen maken kan niemand alleen. We verbinden onze individuele talenten en vormen een hecht team waarin iedereen op unieke wijze bijdraagt. Als geheel zijn we meer dan de som der delen.

Goed in wat we doen

Elke dag beter


Doen waar je goed in bent én waar je energie van krijgt. En ook iedere dag weer een stapje beter om ook de volgende uitdaging aan te kunnen.

Kan niet bestaat niet

Geschiedenis

Je hoofd koel houden en door blijven puzzelen. Want ‘kan niet’ bestaat niet. Met dit uitgangspunt startte oprichter Mick Eekhout in de jaren zeventig zijn architectenbureau. Het vormt nog steeds de basis van Octatube.

 

Contact

Rotterdamseweg 200
2628AS Delft
+31 (0)15 789 00 00
vacatures@octatube.nl

Privacy Cookies
© Octatube 2023