Positief impact maken

Met trots een B corp

Bij Octatube willen we een positieve impact hebben op ons milieu, onze gemeenschap, onze medewerkers en de rest van de wereld. Sinds 2020 mogen we ons een B Corp noemen. Met deze internationale certificering laten we zien dat zakelijk succes en winst maken prima samengaat met impactvol ondernemerschap, duurzaamheid en sociale innovatie.

De hoge en vooral meetbare standaarden van B Corp prikkelen ons na te denken over onze impact en hoe we het beter kunnen doen. In 2023 willen we natuurlijk een nog beter resultaat halen voor onze certificering. Ook onderzoeken we hoe de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties thuis horen in het DNA van Octatube. Met name op het gebied van milieu-impact valt er voor ons –  en in de bouwsector in het algemeen – nog veel winst te behalen.

Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat:

  • ons dak vol ligt met zonnepanelen
  • we slimme oplossingen bedenken om meer te doen met minder materiaal
  • we altijd gaan voor lange levensduur van onze projecten door hoge kwaliteit materialen en specialistisch onderhoud
  • we onze leveranciers niet alleen beoordelen op kwaliteit en prijs, maar juist ook op welke stappen zij zetten voor een duurzame leefomgeving en maatschappelijke impact
  •  we de impact die we willen maken op wereld aan het verankeren zijn in onze kernideologie waardoor die voor altijd aan Octatube gekoppeld blijft

We staan aan het begin van impactvol ondernemen. Er is nog voldoende ruimte om onze activiteiten en acties rondom dit thema verder uit te bouwen, en daar kijken wij naar uit!

Contact

Rotterdamseweg 200
2628AS Delft
+31 (0)15 789 00 00
vacatures@octatube.nl

Privacy Cookies
© Octatube 2023