Hoe wij werken

Doen waar je goed in bent

Alles is teameffort

Vertrouwen in elkaar


Vertrouwen en gelijkwaardigheid, gecombineerd met eerlijkheid en transparantie. Dat is de basis van onze manier van werken. Geen afdelingen maar zelfsturende teams, zonder strikte hiërarchie, waarin je alles tegen elkaar kunt zeggen in een omgeving waar jij jezelf kunt zijn.

Jouw expertise, jouw rol

Eigen initiatief


Je werkt in een team waarin jij een eigen rol hebt. Je hebt gelijk eigen verantwoordelijkheden, passend bij jouw expertise en talent. Je bepaalt zelf hoe jij je rol uitvoert. Dat betekent veel ruimte voor eigen initiatief. Samen met je team zorg je ervoor dat jullie het teamdoel halen. 

We vinden het belangrijk dat Octanen goed in hun vel zitten, gezond en veilig kunnen werken en een goede balans vinden tussen werk en privé. Dat zit ook in de kleine dingen: iedereen een sta-zit-bureau en iedere dag vers fruit. We creeren samen een omgeving waar iedereen zich thuis en veilig voelt.

Veilig en gezond

Feedback is een kans

Elkaar versterken


We willen elkaar helpen en motiveren. Dat doen we door feedback te geven. Dankzij feedback van andere Octanen, wordt jij je bewuster van je eigen bijdrage en kun je actief aan de slag om jezelf te ontwikkelen. Leren door te doen.

Jezelf ontwikkelen

Volop ruimte


Waarom zou je stoppen met leren? Daag je zelf uit, bepaal je eigen groeipad en ontwikkel je talent in de richting die bij jou én bij Octatube past. Pak bijvoorbeeld eens een andere rol. Ga aan de slag met je Octa-coach. En maak gebruik van de opleidings- en trainingsmogelijkheden. 

Thuiswerken

Balans tussen werk én privé


Deels op kantoor en deels thuiswerken is voor de meeste rollen mogelijk. Samen met je team maak hier afspraken over. Een goede ergonomische thuiswerkplek is uiteraard wel een must. We vinden het uiteraard wel belangrijk dat iedereen regelmatig op kantoor te vinden. Dat draagt bij aan onze sterke bedrijfscultuur.

Tijd voor ontspanning

#feestjes

We zorgen voor genoeg ruimte voor ontspanning, teambuilding en vooral lol. Dat begint bijvoorbeeld al aan de pingpong tafel tijdens de lunch. Een frisse neus tijdens een lunchwandeling of gewoon op ons terras aan het water. Bovendien is niets zo belangrijk als samen successen vieren. De grote en de kleine, met bijvoorbeeld een bitterballetje bij de borrel voor iedere mijlpaal. Onze Feestcommissie pakt het wat groter aan, met bijvoorbeeld het zomerfeest voor Octanen en familie, Sinterklaas, het OctaKerstFeest, themaevents, studiereisjes en vele andere momenten om even los te komen van werk en elkaar weer wat beter te leren kennen.

Contact

Rotterdamseweg 200
2628AS Delft
+31 (0)15 789 00 00
vacatures@octatube.nl

Privacy Cookies
© Octatube 2023